SNOEIEN


Kennis van snoeien en de juiste techniek is zeer belangrijk. Een goede timing en het respecteren van de natuurlijke proporties van een boom garanderen een mooie, gezonde doorgroei.Hierin staan wij u bij van een eerste gesprek, tot de uitvoering en opvolging van al uw snoeiwerken. Met onze boomtechnische kennis zorgen we voor een optimale snoei zodat uw boom veilig en gezond kan groeien.Ook bomen die een gevaar vormen voor de veiligheid (overhangende takken, te kort tegen elektriciteitskabels, afgebroken takken, bomen die bezwijken onder hun eigen gewicht,...) snoeien wij snel en efficient bij.Een volledig domein of een specifieke boom.


Welk type snoeiwerk uw situatie ook vereist, wij trachten steeds de beste, meest correcte oplossing te bieden. U maakt een afspraak, we komen ter plaatse, en na een kennismakend gesprek bezorgen we u ons advies, en indien akkoord een transparante, vrijblijvende offerte.

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.

Onze Filosofie


Arborworx richt zich op duurzaamheid.

Of het nu gaat om een snoeibeurt, een algemeen onderhoud, het vellen van een boom, of een noodinterventie.

Wij denken mee met onze klanten, en zoeken indien mogelijk steeds naar een oplossing die het welzijn van uw boom en zijn omgeving garandeert.

CONTACT

Arborworx BVBA

Bergstraat 53

2230 Ramsel


info@arborworx.be

0494/19.09.33.


BE 0719670021

© Copyright 2018 ARBORWORX. Webdesign by

AFSPRAAK MAKEN?


Contacteer ons voor advies en een vrijblijvende offerte.