Bomen vellen

Vellen van bomen, vrijmaken van bouwgronden, stormschade ...

Lees meer

Bomen snoeien

Snoeien van bomen, hoogtewerken, hakselwerken ...

Lees meer

Advies en beheer

Boombeheer, inventarisatie, beheerplan, veiligheidscontrole ...

Lees meer

Onze expertise in de boomzorg zetten we niet enkel in voor het vellen en snoeien van bomen, maar komt veel breder van pas. Denk maar aan het opstellen en opvolgen van een boombeheerplan gericht op lange termijn, het inschatten van de risico’s en het handelen bij acuut gevaar in geval van stormschade, het uitfrezen van stronken in uw tuin of bouwgrond… Bij Arborworx staan we garant voor maatwerk gericht op uw specifieke project. Bij elke vraag kijken we graag ter plaatse op welke manier we het best aan uw vraag voldoen met oog op duurzaamheid en efficiëntie. Klik op de verschillende diensten en ontdek meer over hoe wij u verder kunnen helpen binnen uw specifieke vraag.

WE DENKEN MEE

Wij denken mee met onze klanten, en zoeken indien mogelijk steeds naar een oplossing die het welzijn van uw boom en zijn omgeving garandeert.

DUURZAAM

We gaan steeds op zoek naar een goede oplossing op lange termijn, zo vermijden we dubbel werk en besparen zo eventuele kosten.

GECERTIFICEERD

Wij hebben een erkenning voor bosexploitatie, we zijn VCA gecertificeerd (veiligheid) en zijn gecertificeerd volgens de European Chainsaw Standards.